Kenia Reizen

Al geruime tijd organiseert Berend de Boer reizen naar Kenia. Een reis waarin de cultuur en de prachtige natuur van Kenia centraal staan. Tijdens deze reizen worden ook de goede doelen bezocht die wij als Care For Kenya ondersteunen.

Mago Polytechnic School
Mago Polytechnic School

slaapkamer

Een vast onderdeel van de reis is het bezoeken van Mago. Een dorpje met ongeveer 6000 inwoners. Hier staat de Polytechnic school en het Guesthouse. Ervaar de unieke service in een comfortabel verblijf  in het Mago Guesthouse op het school terrein van Mago Youth Polytechnicschool. Tevens functioneert het Guesthouse als een trainingscentrum voor onze Catering & Hospitality studenten. Door uw verblijf in het Guesthouse leren de leerlingen onder begeleiding van goed opgeleide leerkrachten het vak en ondersteunt u tevens het project.

Ook een bezoek aan de Masai Mara mag zeker niet ontbreken. Samen met uw gids gaat u op safari. Tijdens deze goede doelen reis is er van alles mogelijk. Een bezoek aan het regenwoud, wildreservaten, lokals ontmoeten… het programma van de reis wordt in overleg met u en uw reisgenoten samengesteld. Zo wordt elke reis weer bijzonder.

Bent u ge├»nteresseerd om  deel te nemen aan een reis naar Kenia, dan kunt u contact opnemen via het onderstaande e-mail adres of bellen. Tevens kunt u uw voorkeursdatum aangeven en evt. aangeven of u met meerdere personen bent ( groep max. 6/7 personen)
kaart kenia
Mocht u vragen hebben over deze (goede doelen) reizen of wilt u een presentatie over deze reizen,  schroom niet en neem contact op met Berend de Boer. Er zijn vele mogelijkheden mogelijk.

Berend de Boer (M 06 53 24 76 20)   berendkrite1@gmail.com