Over ons

Over Ons:

Stichting Care For Kenya

Bank: NL 68 RABO 0336 8299 73

KvK. nummer: 73403059
Fiscaal nummer:  859516076  (RSIN)

Contactgegevens Secretariaat Stichting:

Gerda de Boer – van der Meer
Tijmen de Boerwei 27
9212 RJ Boornbergum

Informatie: info@careforkenya.nl

Stichting

Care For Kenya is een kleine stichting die door de korte lijnen zeer betrokken is bij de projecten. Door regelmatig de projecten te bezoeken is er een goed contact met de leidinggevenden van de projecten die ondersteuning krijgen. Voor de sponsoren en belangstellenden brengen wij periodiek een nieuwsbrief uit. Contact met onze sponsoren vinden wij zeer belangrijk. Als stichting willen wij verantwoording afleggen naar onze sponsoren over de besteding van het geld.

Bestuurssamenstelling:

Geert Bijma (voorzitter)
Gerda de Boer – van der Meer (Secretaris)
Agnes Bijma – Horstra (Penningmeester)

Doelstelling:

Stichting Care For Kenya heeft als doelstelling het verbeteren van de levensomstandigheden van kansarmen in Kenia. Door ondersteuning te bieden in gedegen onderwijs, welzijn en huisvesting wil Care For Kenya kansarmen de mogelijkheden geven tot zelfstandigheid

Beloningsbeleid van Stichting Care For Kenya:

De leden van het bestuur ontvangen voor de door hen in die hoedanigheid verrichte werkzaamheden geen enkele beloning. Uitsluitend gemaakte onkosten ten behoeve van de stichting worden vergoed.

ANBI

Vanaf 20 december 2018 heeft de belastingdienst Stichting Care For Kenya de ANBI status (Algemeen nut beogende instelling status) toegekend. Dat betekend dat uw giften voor de inkomstenbelasting fiscaal aftrekbaar zijn.

Het RSIN-nummer van de stichting is 8595 16 076

Jaarcijfers

Beleidsplan